19 juli 2012

Solhattar i långa rader hittar du nu på Slaggatan 27 i Falun och hos Jonsson´s Fik och Butik i Enviken. I hopp om att den soliga sommaren snart dyker upp så har jag även fyllt på med lite shorts och kjolar. Hittar du inte rätt färg eller storlek så går det bra att beställa! 
Jag tror att det fina vädret kommer på måndag, då förresten min semester börjar! 
Fast semester för mig är egentligen inte att ligga i hängmattan och läsa bok......det har jag inte tid med!

På min semester ska jag skapa och måla och sy. Har massor av planerade projekt! Bland annat så ska min lägenhet få sig en förvandling.......från tråkig stökig oorganiserad grå, svart och brun till en härligt organiserad färgglad blandning av 50, 60 och 70-tal. Har massor av härliga textilier som jag samlat på hög och som jag ej vågat klippa i som nu ska bli kuddar och ett härligt lapptäcke! En ny soffa ska införskaffas och sedan ska jag ut på Teak-jakt!! Söker bl a en 2 eller 3 delad bokhylla......om någon har en till övers är jag intresserad!
Sedan har jag en del möbler och inredningsdetaljer som ska målas......turkost, gult och kanske rött. Mycket ska hinnas med på 4 veckor, eller 3 blir det nog då en vecka kommer att spenderas på Öland:) 

Skyltfönster på Slaggatan 27....


Finns bara 2 Äppelmössor kvar nu!

 Små söta Apshorts i 62/68 hittar du på Slaggatan 27....


Hoppas ni får en trevlig sommar/semester!
Jag har semester men i syatelje´n är de full fart hela sommaren, förrutom v 31 då jag är bortrest. 
Förfrågningar eller beställningar görs enklast på remadebysara@gmail.com 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...